Microsoft Office 2010 na ćirilici

Bez autora
Oct 21 2010

Program Microsoft Office 2010. od danas je dostupan na srpskom jeziku i to na oba pisma - ćirilici i latinici, a samo pet meseci nakon zvaničnog lansiranja u svetu. Office 2010 se lako koristi, bogat je novim alatkama, a ta sadrži i Web aplikacije, pomoću kojih se dokumentima može pristupiti i preko Interneta i omogućiti istovremeni rad više ljudi.Najvažnije prednosti tog programa su povezivanje i saradnja sa opcijama za istovremeni rad u programima Microsoft Word, Power Point i One Note, napredno upravljanje internet poštom i mogućnosti vođenja kalendara u programu Autlook.

Microsoft Office 2010 na ćiriliciProgram Microsoft Office 2010. od danas je dostupan na srpskom jeziku i to na oba pisma - ćirilici i latinici, a samo pet meseci nakon zvaničnog lansiranja u svetu.

Office 2010 se lako koristi, bogat je novim alatkama, a ta sadrži i Web aplikacije, pomoću kojih se dokumentima može pristupiti i preko Interneta i omogućiti istovremeni rad više ljudi.

Najvažnije prednosti tog programa su povezivanje i saradnja sa opcijama za istovremeni rad u programima Microsoft Word, Power Point i One Note, napredno upravljanje internet poštom i mogućnosti vođenja kalendara u programu Autlook.

Tu je, dodatno, novi Autlook Social Connector koji donosi istoriju komunikacije i uvođenje društvenog umrežavanja direktno u Autlook.

"Sada smo uklonili i poslednju prepreku za domaće kornisnike koji, zbog nepoznavanja engleskog jezika, nisu mogli da iskoriste sve potencijale programa Office 2010, kaže menadžer grupe za Office proizvode u Microsoftu Srbija Danijela Zečević.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik